Lees je het goed? Antipakjesavond? Maar het is toch juist pakjesavond wat zo leuk is? Nee hoor, thuiskoks vinden antipakjesavond misschien nog wel veel leuker. Want dat is de avond dat heel Nederland wordt opgeroepen om op 4 december lekker te koken zonder pakjes en zakjes, zoals bedenkster Karin Luiten aka Koken met Karin het de wereld heeft in geslingerd.

En nu is er iets nieuws en misschien nog leuker dan die al heel erg leuke avond: de antipakjesavond-matinee. Ja ik weet het, een hele mond vol, daar past geen pepernoot meer bij! Het komt neer op een geweldig leuke markt à la underground boerenmarkt van Marjan Ippel waar doorgewinterde culicollega’s maar ook trotse amateurkoks die net de pakjes achter zich hebben gelaten hun erwtensoep, cantuccini, bolognesesaus en linzencurry willen laten proeven aan elkaar en aan bezoekers. Al dat heerlijkst mag je dan kopen voor een klein prijsje om niet alleen op de markt maar ook thuis van te genieten.
Bij deze de primeur…..bambambombam… ik sta er ook met heerlijke Liefde voor Lekkers appelmoes! Niet zomaar appelmoes, ik heb 3 leuke soorten bedankt: Pomme-pidompidom, Appel Moustache en James Bond complot. De smaken? Die hou ik nog even geheim want dat maakt het wel zo leuk om langs te komen.

Dus, kom je ook? Zondag 2 december in restaurant Fifteen in Amsterdam tussen 12:00 en 16:00 uur.

Kan je niet? Potjanpepernotendorie, dat is nog eens balen! Maar volg #APAM12 op twitter en je bent er toch een beetje bij.