Over mij

Ik ben Philippine van der Goes en ik ben verliefd op lekkers. Mij vind je overal waar het over lekker eten gaat; op foodevents, in restaurants en natuurlijk in mijn eigen keuken. Daar bedenk ik eigenzinnige gerechten zonder poespas.

De wereld van ‘mmm’

Op deze blog deel ik mijn recepten, belevenissen en tips. Het is een soort digitaal kookschriftje waar je over mijn schouder in mee kijkt en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je vingers bij af te likken’ opent zich. Ook schrijf en kook ik voor mijn werk als freelancer, kijk maar eens onder het kopje ‘werk in opdracht’.

Hoe het begon

Lekker eten is mij letterlijk met de paplepel ingegoten. Mijn moeder maakte vroeger alles zelf; romige yoghurt, geurend vers brood, frisse limonade. Het liefste hielp ik met het maken van toetjes en taarten. En ook het opeten van dat lekkers natuurlijk.

Het zelf in de keuken staan vond ik zó leuk dat ik zelfs regelmatig spijbelde om stiekem scones te bakken! Ondanks de scones, haalde ik mijn diploma’s o.a. op de kunstacademie. Na werken bij Ikea als communicatie specialist ging ik aan de slag bij Hema.

Daar ontdekte ik dat ik mijn kookhobby kon combineren met werk en specialiseerde mij als projectleider marketingcommunicatie in de food. Ik maakte de taartenfolders, coördineerde de fotografie voor de foodproducten en heb zelfs de looks bedacht van een moederdagtompouce!

In 2011 ben ik met liefde voor lekkers begonnen om nonstop in de foodwereld verder te gaan met schrijven, koken en foodcommunicatie. Daarnaast was ik assistent uitgever van kookboeken bij Becht, een fonds van Gottmer uitgevers groep.

En als ik niet met eten bezig ben dan vind je mij op rommelmarkten, in een park met een goed boek of ben ik op reis om nieuwe smaken te ontdekken. Oja, dat heeft weer met eten te maken. Ach, ik ben gewoon verliefd op lekkers.

Bedankt:

  • Mijn lief voor permanent gewillig proefkonijn, behalve als er kaas in zit.
  • Welmoet.nl voor alle hulp bij de vormgeving.
  • Raresh for helping me out understanding a camera better

Alles op deze website, inclusief de afbeeldingen, is eigendom van Liefdevoorlekkers.nl tenzij anders vermeld. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gedupliceerd.