Receptwenskaarten

 

 

Jaaaaaa!!! Originele ansichtkaarten (A5) die niet alleen een wens uitdragen, maar ook een bijpassend en verrassend recept erop hebben staan. De kaarten ‘Baby’ en ‘Hoera’ zijn de eerste uit de serie die Welmoet en ik maakten.

Op de voorkant van de kaart staat een vrolijk dier, samen met de titel en ingrediënten van een lekker recept. Op de achterkant een korte uitleg over hoe je het gerechtje maakt. Natuurlijk is er ook ruimte genoeg om een persoonlijke boodschap op te schrijven. De kaart is gedrukt op 300 grams papier, de voorkant heeft een glanzende coating.

Hebben hebben hebben!

Kijk voor verkoopadressen onderaan deze pagina. Ook zijn de kaarten zijn per set te bestellen; 1x kaart ‘Hoera’ en 1x kaart ‘Baby’. De kosten voor de set is 4.- inclusief verzendkosten.

Stuur een mailtje naar info {at} liefdevoorlekkers.nl met de volgende gegevens erin:

  • het aantal setjes dat je wilt hebben
  • je adres

Maak het bedrag over op rekeningnummer NL70 SNSB 085 20 78 714 t.a.v P. van der Goes te Utrecht onder vermelding van je naam, het aantal setjes en je adres.

Na ontvangst van het bedrag worden de kaarten naar je verzonden. Bij spoed even bellen.

Samenwerking met: Welmoet staat bekend om haar heldere en illustratieve ontwerpen met een tikje humor, en kookt (heeeel lekker!) graag in haar vrije tijd. Tijdens een van de vele gezamenlijke etentjes kwamen we op het idee om onze passie en talenten te bundelen en receptwenskaarten op de markt te brengen. Leuk hè!

 

 

Verkoopadressen

Aya living in Utrecht
Puha Shop in Utrecht
WAAR winkel in Utrecht