Voor Verbufa’s eerste magazine Your Solution was ik hoofdredacteur! Naast de begeleiding die ik deed voor de totstandkoming van het blad, schreef ik interviews, boek- en restaurantrecensies en realiseerde ik de receptpagina’s (schrijven, koken & styling). Sharon nam de art direction op zich. Samen met Verbufa zijn we trots op het eindresultaat!

Heel leuk, de klanten van Verbufa reageerden super enthousiast en positief op het magazine dus er gaat een tweede editie komen. Dat vind ik te gek want daar mag ik weer een bijdrage aan gaan leveren. Ben benieuwd bij wie ik nu een kijkje in de keuken mag nemen, heb er zin in!

Oja, Verbufa is een leverancier van machines voor fabrikanten in de voedingsmiddelenindustrie. Dat zei mij eerst helemaal niets, maar ze maken machines die aardappelpartjes snijden, soepballetjes rollen, kroketten maken of zorgen dat er precies genoeg olijven in een bakje gaan. Ik vind het fascinerend hoe dat allemaal machinaal kan!