Mijn mama is een bijzondere, een speciale, eentje die echt uniek is. Ze is enorm creatief en naast dat ze prachtige schilderijen en sieraden maakt loopt ze over van leuke ideeën en plannetjes. Wat een geluk dat ik al 38 jaar zo enorm van haar mag genieten. Van haar creativiteit, spontaniteit en hoe ze voor iedereen klaar staat. Zo’n mama die je altijd kunt bellen om raad en die iets lekkers en een kopje thee voor je heeft klaarstaan. Dus met moederdag ga ik ieder jaar even bij haar op bezoek. Ze vind zo’n dag eigenlijk maar commercieel gedoe en het hoeft allemaal niet zo maar toch vind ik het leuk om er even bij stil te staan hoe fijn het is om haar als mama te hebben en dan doe ik graag iets speciaals voor haar. Alleen… dit jaar ben ik niet in de buurt vanwege onze vakantie en dus moet ik iets bedenken om toch iets leuks te regelen op moederdag.

Dit is mijn moeder trouwens:

Fotocredit: Margot Brakel

Als eerste dacht ik aan zelf koekjes bakken en die opsturen. Best een aardig idee alleen dan komen ze niet op de juiste dag want op zondag bezorgt de post niet. Dat viel dus af. Toen zat ik even verder te denken en online te koekeloeren en kwam ik erachter dat je bij Greetz ruim van tevoren al bestellingen kunt plaatsen. Dat is nog eens chill op vakantie gaan want zo kan ik van tevoren een leuk cadeau regelen en precies aangeven wanneer het bezorgd moet worden. En normaal leveren ze niet op zondag maar met speciale dagen als moederdag doen ze dat wel. Happy me!

Keuzestress

Alleen toen liep ik tegen een klein dingetje aan, opeens wist ik niet meer wat ik moest kiezen want er is zoveel keuze. Bloemen zijn zeker weten een hele goeie want sinds ik zelf een keer een prachtige bos heb gekregen die via Greetz was verstuurd, bestel ik zelf ook regelmatig een bloemetje via de site voor vriendinnen. Ze hebben namelijk een enorme keuze aan boeketten, die met het seizoen wisselt. En de versheid is ook echt top want ze blijven langer dan een week prachtig staan. Heeft vast iets te maken met dat de bloemen bijna direct van de veiling naar je huis worden verstuurd in een heel grote doos met daarin een bakje water waar het boeket in staat. Super vers dus!

Lekkers voor de liefste

Naast bloemen kun je ook nog heel veel andere leuke en lekkere dingen bestellen. Wat dacht je van chocolade! Nu hou ik heel erg van Leonidas bonbons en wat schetst mijn verbazing? Die hebben ze ook gewoon in het assortiment.
Voor mijn moeder heb ik een prachtig rood hartendoosje uitgezocht met heerlijke bonbons, ja zoeter kan het bijna niet, in de vorm van hartjes. Echt een traktatie voor mijn lieve moeder voor een speciaal moment.
En voor zoetekauwen kun je op de site ook heerlijke taartjes en donuts vinden die direct vanuit de bakkerij, gekoeld vervoerd, bezorgd worden. Check die dus ook zeker even want daar vind je nu voor moederdag ook heel toffe.

Kaartje

Natuurlijk hoort er een mooie kaart bij. Echt genoeg keuze, zoveel zelfs dat ik er een beetje duizelig van werd, haha. Dus mijn lieve mama ga ik heel leuk verrassen terwijl ik op vakantie ben met een prachtige bos bloemen, chocolade en een mooie kaart en allemaal heel erg makkelijk geregeld ruim voordat ik weg ben en gewoon vanuit mijn luie stoel. Ben ik toch een beetje op moederdag bij mijn liefste mama dankzij Greetz.

Ps. Zelf ben ik natuurlijk ook moeder en ben benieuwd hoe het dit jaar zal verlopen. Weer pasta met makreelsaus als ontbijt?

Dit artikel is tot stand gekomen in een samenwerking, wat ik schrijf is mijn mening

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren