Joepie!! Mijn blog bestaat alweer 2 jaar!
Wat was het een super jaar waarin ik heel veel leuke projecten heb mogen doen als kookboeken maken, assistent uitgever worden, stage lopen bij Holtkamp en en en … heel veel lekkers maken en eten!

Super bedankt lieve Liefde voor Lekkers lezers, volgers op twitter en likers op facebook voor jullie fijne feedback en support afgelopen jaar. Daarom heb ik voor jullie een speciaal cadeau van Bosch waar ik 1 persoon op mag trakteren voor mijn blogverjaardag: een brand new super-de-puper-de-luxe-mega-monster-keukenmachine! Niet alleen mixen kan de MUM 54230 van Bosch als de beste (kijk maar bij marshmallows) maar ook kneden, mengen, hakken, raspen, snijden en persen. Alles in 1!
Dit super apparaat heeft de Red Dot design award gewonnnen en is als beste getest door de Consumentenbond. Nou, die wil je toch hebben?

Like Liefde voor Lekkers op facebook, share het bericht, RT op Twitter en laat me weten welk gerecht jij gaat maken met deze handige hulp, en maak zo kans op deze keukenmachine! Oja, je mag ook best je gerechtje opsturen hoor om te proeven, kan ik vast nog beter een winnaar uitkiezen ;-).

Maandag 11 maart 2013 maak ik de winnaar bekend.