Joepie!! Mijn blog bestaat alweer 2 jaar!
Wat was het een super jaar waarin ik heel veel leuke projecten heb mogen doen als kookboeken maken, assistent uitgever worden, stage lopen bij Holtkamp en en en … heel veel lekkers maken en eten!
Super bedankt lieve Liefde voor Lekkers lezers, volgers op twitter en likers op facebook voor jullie fijne feedback en support afgelopen jaar. Daarom heb ik voor jullie een speciaal cadeau van Bosch waar ik 1 persoon op mag trakteren voor mijn blogverjaardag: een brand new super-de-puper-de-luxe-mega-monster-keukenmachine! Niet alleen mixen kan de MUM 54230 van Bosch als de beste (kijk maar bij marshmallows) maar ook kneden, mengen, hakken, raspen, snijden en persen. Alles in 1!
Dit super apparaat heeft de Red Dot design award gewonnnen en is als beste getest door de Consumentenbond. Nou, die wil je toch hebben?
Like Liefde voor Lekkers op facebook, share het bericht, RT op Twitter en laat me weten welk gerecht jij gaat maken met deze handige hulp, en maak zo kans op deze keukenmachine! Oja, je mag ook best je gerechtje opsturen hoor om te proeven, kan ik vast nog beter een winnaar uitkiezen ;-).
Maandag 11 maart 2013 maak ik de winnaar bekend.
Heerlijke monchou taart is het eerst wat ik met deze geweldige machine ga maken:)
Hallo, ik zou dolgraag deze machine willen winnen. Hij is prachtig en vooral heel handig. Ik heb nu even de keukenmachine van mijn zusje te leen maar ik zou heel graag zelf een goede keukenmachine willen hebben.
Bedankt voor het organiseren van deze leuke actie.
Groetjes,
Heidi
De meest geweldige chocolademousse met stukjes échte Belgische chocolade!
Ik wil je feliciteren, ben zelf nog maar op weg naar m’n eerste jaar.
(Ik doe niet mee voor de machine, want ik heb er vorige maand een gekocht)
Wat super duper vet!
Ik zou een heerlijke foccacia maken, ik vind brood maken super leuk, maar dat kneden is zo zwaar 😉
Oooh chocoladetaart! Brooddeeg! Luchtige cakemix. Die van mij begon laatst te roken. Denk dat ‘ie zn laatste rondje gedraaid heeft… dus een nieuwe is heel welkom!
Ik wil me eindelijk eens gaan wagen aan macarons, met zelf gemalen amandelen. Stel het steeds uit, omdat het me ontbreekt aan het juiste “gereedschap”.
En als ik dan toch bezig ben, daarna nougat!! Oh en het recept van jouw marshmallows lijkt me ook wel wat!!
hallo,
ik zal hiet eerst een biscuitbeslag maken en daarna een overheerlijke taart met vulling zwitserseroom en nog een vulling van aardbeienmouse
ik kan dan eindelijk mijn bakken uit breiden als ik deze mooie machine had
gr anneke
Oooh WAUUHAAAAUW twee jaar alweer! Gefeliciteerd zeg!
En deze actie kan ik echt niet aan me voorbij laten gaan. Wat ik ermee zou maken? EEHM wat niet?! Knisperend verse broodjes op zondagochtend, luchtige pizzabodems maar ook verse sinaasappelsap want ik spot daar een citruspers. En ik daag Jamie uit voor een 10 min meals, want dat kan natuurlijk met zo’n apparaat.
Gefeliciteerd met he jubileum! Super coole prijs, als ik zou winnen zou ik een taart voor je bakken, echt waar 😉
Zij leve hoog zij leve hoog! Twee jaar alweer, wat gaat dat snel. Van harte gefeliciteerd. Op naar de 22 jaar! En nee hoor, ik heb al apparaten zat dus ik doe niet mee. Maar ik hoop dat je veel reacties krijgt.
Wat ik zou bakken? De lekkerste taart ter wereld! Schwarzwalderkirschtaart. Mmmmm!
Gefeliciteerd! Ik zag al dat ik niet de enige was, maar ik zou snel aan de slag gaan om macarons te maken. Die zijn nog steeds niet goed gelukt, maar zou dan natuurlijk geen probleem meer zijn 😉
Philippine, van harte gefeliciteerd!! Mede dankzij jou is de kookclub van negen personen al meer dan een jaar een feit! We kunnen de kookmachine natuurlijk onwijs goed gebruiken bij de gezellige avondjes (dan eens niet koekjes voor een lekkere cheesecake tussen een theedoek leggen en met een hamer erop slaan
gefeliciteerd P, prachtig boek heb je gemaakt weer!
Ik zou taarten bakken voor het bejaardentehuis, 1 jaar lang 1x per maand en een kookcursus voor studenten starten. Echt!
groet,
Jacobien
gefeliciteerd met je “blogverjaardag”.
kom via Pauline op je site…
heb net wat paprika’s en tomaten in de kas gedaan….zou geweldig zijn om met deze mooie machine de groentes te hakken voor een verukkelijke hartige taart. of een deeg te draaien voor een heerlijke pizza of cake te bakken, of …nou ja , te veel om op te noemen zo’n veelzijdige machine
maar ga je site zeker even goed bekijken, zie allemaal leuk dingen hier…
groeten Anneke
Als ik deze machine win, ga ik er en worteltjestaart mee maken!! 😉
Recept:
200 g lichtbruine basterdsuiker
100 g witte basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
3 eieren
300 ml zonnebloemolie
300 g bloem
2,5 theelepels bakpoeder
1 ruime theelepel kaneel
1 ruime theelepel kardemom
1 theelepel gemberpoeder
1/2 theelepel zout
300 g geraspte wortel
100 g fijngehakte walnoten (+ een aantal hele voor decoratie)
2 Brownie bakvormen van de Hema of 2 springvormen van 20 cm doorsnee
evt bakpapier om de vormen mee te bekleden
Glazuur:
100 g boter (op kamertemperatuur)
480 g poedersuiker
200 g roomkaas (monchou of als je voor een luxere taart gaat mascarpone)
2 eetlepels limoensapVerwarm de oven voor op 170°C.
Klop de witte, bruine en vanillesuiker, eieren en olie in een kom met een mixer of in de keukenmachine tot alles goed gemengd zijn.
Meng de bloem met de kaneel, kardemom, gemberpoeder, bakpoeder en zout. Voeg dit mengsel geleidelijk toe aan het eiermengsel. Blijf kloppen tot alles goed vermengd is. Schep met een metalen lepel de geraspte wortel en de walnoten door het beslag. Dit werkt het makkelijkste als je de wortel in 2 keer toevoegt.
Verdeel het beslag over de twee bakvormen en bak de taarten 30 minuten (of tot een sateprikker die je in het midden in de taart steekt er schoon uitkomt).
Laat de taart helemaal afkoelen op een rooster voordat je het glazuur erop doet.
Prak eerst met een vork de roomkaas en boter door de poedersuiker totdat het meeste poedersuiker is opgenomen. Voeg dan het limoensap toe. Daarna kun je met de mixer verder mengen tot een romige gladde massa. (Als je meteen de mixer gebruikt verstuift de poedersuiker enorm en heb je een wit laagje over je hele keuken…)
Als de taarten zijn afgekoeld plaats je een van de bodems op een mooie schaal. Smeer op de bovenkant een lekkere dikke laag glazuur. Daarop plaats je de tweede taart. Vervolgens smeer je, met de verkeerde kant van een mes, de hele taart in met de rest van het glazuur en verdeel je de walnoten over de taart.
Smullen maar!
Oooo wauw, dit is echt een hele gave prijs!!
Een keukenmachine staat al heel erg lang op mijn verlanglijstje, maar aangezien ik student ben ik kan het op dit moment helaas niet betalen 🙁
Met deze beauty zou ik nog meer gaan bakken 😀
Wow, wat een leuke machine, Wat ik zou maken, brood, taart, koekjes, gezonde groentes voor mijn kinderen in stukjes snijden/raspen/hakken, Smoothies (met de zomer in zicht……). Eigenlijk van alles….
Ik zou een heerlijke hartige cake voor je gaan maken. Met banaan & noten.
Blijft het lekker & gezond :).
Nu maar hopen dat ik ga winnen!
Gefeliciteerd met je “verjaardag” 🙂
Ik heb eigenlijk pas sinds een jaartje of 2 ontdekt hoe leuk koken en bakken kan zijn. Ben van alles aan het uitproberen en ik merk dat ik soms echt een keukenmachine mis. Ik heb wel een handmixertje en Braun Multiset, maar als je een poosje achter elkaar moet mixen wordt het echt zwaar. (niet om zielig te doen, maar ik heb reuma en daardoor kan ik de handmixer eigenlijk niet zo lang vasthouden 😉 ) Ik was dus al een beetje aan het rondkijken voor een leuke keukenmachine en zou het fantastisch vinden om met deze aan de slag te gaan. Misschien dat mijn taartbiscuit dan eindelijk wel eens lukt haha.
Het is een leuke actie in ieder geval! Succes!
Allereerst, gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van je blog!
Oh, ik ga iets kiezen waar ik heel veel voor moet snijden of mixen of kneden…..ehhh, denk eerst maar een brood, want ik kan niet kneden met mijn handen. Dus dat maak ik zelden zelf. Terwijl ik toch elke dag lekker aan het koken en bakken ben. En ik ben ook bijna jarig. Voor mij een prachtig kado en mijn bezoek trakteer ik op een heerlijke taart.
Gefeliciteerd met je twee jaar bestaan! Wat een leuk cadeau. Als ik zou winnen… ga ik alle taarten en recepten maken die ik tot nu toe moest overslaan. 🙂
Zou goed van pas komen. I.p.v. Mijn magimix 4200 .. Ruilen? Ik kan na een cva mij linker arm niet meer goed gebruiken en deze is voor mij dus gewoon handiger. Ik zou beginnen met een heerlijk, gewone, cake. Dat is zo lang geleden dat ik dat zelf kon. Dus eerst de basis lekker uitproberen en daarna alle andere mogelijkheden. Ben ik vast jaren zoet mee.
Gefeliciteerd!
Wat een super leuke winactie! Deze machine mag nog wel de ruimte in m’n kasjes in beslag nemen 🙂
Ik zou heerlijke salted caramel brownies maken, of overheerlijke bagels met natuurlijk een vers geperst sapje erbij!
Omdat het ook mijn verjaardag is zou ik dezelfde taart ermee maken die ik voor alle visite heb gemaakt, een appel-kaneel-walnoten taart… succes verzekerd.
Ik zou brood willen maken maar het kneden met de hand lukt me niet meer
Wow, gefeliciteerd! Ik zou macarons gaan maken, doe ik nu ook… Maar dan hoef ik niet meer met mijn ene hand de mixer vast te houden, terwijl ik met de andere de suikersiroop bij de eiwitten giet, en met weer een andere… Oh.
Nou ja, ik wil je best een drie-handig macaronnetje opsturen, waar vind ik je adres? 🙂
Ik ga er een taart mee maken. Eerst de biscuit er in maken en dan de borecreme. Ow wat is dit toch een droomprijs.
Gefeliciteerd met je blogverjaardag.
Een keukenmachine zou me heel blij maken, en ik zou beginnen met een eenvoudige groentensoep met een lekker broodje met tapenade van gegrilde paprikas. En dan droom ik over noedelsalade met garnalen en ragfijn gesneden paprika en wortel, flinterdunne schijfjes gegratineerde aardappel, niet zelfgesneden appels in de appeltaart, en zo kan ik nog wel even doorgaan met van die fijne lekkere dingen waar ik nu steeds niet aan begin vanwege een ongeveer permanente tennisarm. Doe ik niet. Fijne verjaardag verder:)
Wat een super leuke actie!! en van harte!! ik doe dolgraag mee!! jammmmmm heerlijk voor mijn gezin.
Oh wauw! Als ik deze keukenmachine zou winnen, dan zou ik denk ik de cheesecake van Nigella Lawson ermee gaan maken. Of voor het eerst een taart proberen te maken met fondant versiering en zo, daar heb ik me nog steeds niet aan gewaagd.
Gefeliciteerd! Mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag ligt al een half jaar klaar! En wat staat er bovenaan? Juist! Een keukenmachine! 🙂 Waarom? Mijn blender begeeft het bijna en mijn staafmixer is onlangs overleden! Mijn zoontje mag binnenkort zijn eerste hapje, dus dat ga ik er sowieso mee maken. Lekker vers! Verder lekkere verse soepen, smoothies enz! Ik ga je nog even RT’en en Liken! 🙂
Met deze keukenmachine zou ik de lekkerste Brownies en Blondies maken. NOMNOMNOMNOMNOM CHOCOLADE!!!
Proficiat Philippine!
Deze machine zou me heel goed kunnen helpen bij het kneden van mijn brood. Oude machine na 40 versleten dus nu kneden met de hand.
Maar niet alleen brood ook gezonde en lekkere shakes maken met de blender. Heb er zin in!
Groet
Wilma @zonnepluktuin
Er is zo veel recepten die ik kan opnoemen maar al eerste denk ik aan Eton Mess.
Voor Eton Mess heb je veel stevige eiwitschuim nodig.
Iedereen hier in huis is ver verzot op dit nagerecht !
Zo’n keukenmachine is dan ideaal….
Gefelicitaart!
Leuk, om weer iemand te volgen die weet wat lekker is!
Áls ik deze beauty win, heb ik al een lekker voorjaarsdiner klaarliggen, namelijk:
– een vruchtenaperatief met vers fruit uit de blender
– verse groentencarpaccio met het snijblad
– een frisse spoom van citroen met de klopgarde
– verse pasta met de kneedhaak en geraspte Parmazaanze kaas met de rasp voor er overheen
– crème anglaise met sneeuweieren met de klopgarde en roergarde
Je bent welkom om te komen proeven, ik sta al klaar met mijn sloof aan!
Groetjes,
Tamara
@Tamaravreeburg on Twitter
Dat is een flinke traktatie zeg. Mocht ik dit fijne apparaat winnen, da ga ik eindelijk eens zelf pesto maken. Meteen in een flinke hoeveelheid natuurlijk.
Ik zou graag een heel lekkere spaanse amandel-taart willen maken!!!!
6 eieren, 1 snufje zout, 200g poedersuiker, 2 pk Vanilinsuiker, rasp van 1 Sinasappel, 1/2 tl kaneel, 200g amandelmeel.
Oven op 200grad verwarmen. Eiwit met zout stijf slaan. Eigeel met poedersuiker en vanilinsuiker luchtig slaan. Sinasappelrasp en kaneel toevoegen en roeren. Eiwit en amandelmeel vorsichtig in de eigeel mengen. 26cm bakform, 25-30 min bakken. Laten afkoelen dan met poedersuiker dekorieren of een glasuur maken van poedersuiker, amaretto en water…
Makkelijk en lekker!!!!
Gefeliciteerd met je 2-jarig bestaan!
ik zou samen met mijn dochters van 3 en 5 beginnen met het maken van de allerlekkerste milkshakes die er zijn.
Doosje verse aardbeien
sap van een halve sinaasappel
paar bolletjes roomijs
en een flinke scheut 7-up!
En dan deze heerlijke carrot cake (recept jamie oliver). Bij dit recept komt een goede keukenmachine erg van pas.
Ingrediënten
250 g zachte ongezouten boter
250 g lichtbruine basterdsuiker
5 grote eieren, wit en dooier gescheiden
Geraspte schil en sap van een sinaasappel
170 g zelfrijzend bakmeel
1 opgehoopte tl bakpoeder
100 g gemalen amandelen
100 g gepelde walnoten
1 opgehoopte tl kaneel
Een snuifje gemalen kruidnagel
Een snuifje geraspte nootmuskaat
½ tl gemberpoeder
250 g grof gemalen wortelen
Zeezout
Voor de limoen-mascarpone glazuur
100 g mascarpone
200 g verse kaas (bv monchou)
85 g poedersuiker, gezeefd
Geraspte schil en sap van een limoen
Gehakte walnoten (handjevol)
Geniet van je feestje en dat er nog maar vele jaren bij mogen komen!
Van harte gefeliciteerd! Dat er nog maar heel veel verjaardagen bij mogen komen… 😉
Met de keukenmachine zou ik ter ere van je verjaardag (en om zijn/haar komst te vieren! ;)) natuurlijk allereerst je eigen zomerse limoenmascarponetaart maken. Perfect met de zomer in aantocht en natuurlijk ook nog ‘es heel handig om de keukenmachine mee uit te proberen. Ik verheug me er al op!
Van Harte gefeliciteerd met het 2 jaar bestaan van dit twitter account.
Wat ik er mee zou maken is een pavlova, in mijn keukenmachine wordt het eiwit nl niet stijf genoeg en staat als een razende te trillen.
Gefeliciteerd!!
Ik zou lekkere macarons gaan maken met die geweldige keukenmachine waar Hidde den Brabander zijn vingers bij af zou likken! Salted caramel, witte chocolade met limoen en yoghurt of/en pistache met pure chocolade! En mocht ik je ermee over kunnen halen dan stuur ik ook wel een pakketje op! Of bij de volgende FI-meeting!
Groeten Joris Hendriks
als ik hem win ga ik een appeltaart voor me vader maken die maandag jarig is!
Wouh, wat een cadeau! Allereerst gefeliciteerd en nog vele lekkere jaren! Ik zou niet goed weten wat ik niet met dit ding zou willen maken: bergen meringues, taart, deeg… Natuurlijk allemaal omdat ik ook liefde heb voor lekkers:)
van eerste hartelijk gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan , enja wat zou ik ermee gaan doen ik denk een heleboel heb nog veel recepten liggen die ik wil maken maar daar heb je wel het goede gereedschap voor nodig , dus ik kan hem heel goed gebruiken.
Gefeliciteerd met de mijlpaal van 2 jaar!Kan niet kiezen hoor over wat ik er mee ga maken,want dat apparaat is zo multifunctioneel daar kan je werkelijk alles mee dus zou ook alles gaan uitproberen! Schitterende actie hoor!
2 jaar alweer! Gefeliciteerd!!!! En wat een prachtige traktatie!!
Ik zou er de heerlijke citroenmerenguetaart van Holtkamp van maken! Ik heb helaas geen twitter maar ik ga je link wel liken en delen op facebook en hopelijk maak ik nog kans! Xxxx
Hi Emmy,
Jij bent de winnaar geworden van de super Bosch keukenmachine, gefeliciteerd!! Heel veel plezier ermee en bak de lekkerste taarten en zoetigheden.
Mail even je adresgegevens aan info @ liefdevoorlekkers .nl dan stuur ik ‘m aan je op.
Veel groetjes,
Philippine
Wauw als ik deze geweldige machine win dan is het eerste dat ik maak natuurlijk super gezond!
Ehm… Een chocoladetaart van Belgische pure chocolade met walnoten, slagroom en kersen!
Gefeliciteerd!
Ik hou van lekkernijen bakken en koken maar ook van vers geperste sinasappelsap, vers gesneden groenten met behoud van alle vitamines!
Zonder keukenmachine kan ik helaas niets bakken omdat de pijn in mijn handen dat niet aan kan dus zou dit de perfecte oplossing zijn.
Bojo is een heerlijke Surinaamse lekkernij en wordt gemaakt voor verjaardagen en diverse feesten en evenementen.
Lekkernij van cocos, rietsuiker en cassave.
In Suriname zijn ze dol op cassave, ook wel de ‘tropische aardappel’ genoemd. De wortelknol wordt gebruikt als basis voor cake, koekjes en brood.
SURINAAMSE BOJO
3 tot 4 middelgrote cassaves
100 gr roomboter
3 eieren
150 gr rietsuiker
200 gr geraspte kokos
50 gr amandelschaafsel
3 dl halfvolle melk
mespunt vanillemerg
2 tl kaneel
flinke snuf zout
Warme rum-rozijntjessaus (voor volwassenen)
1 eetlepel roomboter
70 gr rietsuiker
70 gr schenkstroop
1/2 dl rum
100 gram rozijnen
Verwarm de oven voor op 150 graden. Schil de cassave, verwijder het harde binnenste gedeelte en rasp het. Smelt de boter in een paar seconde in de magnetron. Kluts de eieren. Roer de boter, de eieren en de suiker door elkaar in een grote kom. Voeg de overige ingrediënten toe en meng goed. Vet een bakblik in met boter en giet de bojo-mix erin. Bak tot de bojo een goudbruine bovenkant heeft (ongeveer 1 uur).
Rum is van oudsher erg populair in Suriname door de overvloed aan rietsuikerplantages die er vroeger was. Deze warme rum-rozijntjessaus past daarom perfect bij jouw Surinaamse dessert.
Warme rum-rozijntjessaus
Verwarm de suiker met de stroop in een steelpannetje op laag vuur. Blijf roeren tot de suiker gesmolten is. Haal de pan van het vuur en voeg de boter, de rum en de rozijnen toe en blijf roeren tot de boter gesmolten is. Serveer de saus warm over de bojo.
Ik heb altijd een keukenmachine gehad tot voor kort, want toen ging hij kapot. Ik maak er altijd heerlijke smoothies mee. Vers fruit, melk/yoghurt en in de zomer ijs. Nu maak ik maar een fruitsalade maar een smoothie is toch handiger meenemen in de auto of trein. Ik hoop dat ik deze geweldige keukenmachine win en weer heerlijke smoothies kan maken.
Hi Philippine, gefeliciteerd met je blogverjaardag! En wat een mooie winactie!
Er zijn heel veel recepten die ik met behulp van een keukenmachine nog gemakkelijke kan gaan maken.
Als ik een keukenmachine zou hebben ga ik als eerste iets maken met opgeklopte eiwitten. Als de eiwitten stijfgeklopt worden kan ik alvast beginnen aan de volgende stap van het gerecht. Met mijn handmixer moet ik altijd wachten, en kan ik dus ‘maar’ 1 ding tegelijk doen.
Hi Philippine, van harte gefeliciteerd met je 2-jarig bestaan!!
En ja, ik doe graag mee. Wat zou ik maken? Nou, ik hoop dan eindelijk eens een goed, soepel pizzadeegje te kunnen creëren!! Smullen!
Groetjes, Tessa
Ik had hier nog niet gereageerd, maar wel al gedeeld op Twitter. Wat ik met dit apparaat zou maken? Vooral zoetigheden en andere lekkernijen om te bakken. Ik hou van gebak en vers brood, maar vind het vaak toch een hoop gedoe. Denk dat hiermee een andere wereld voor me open gaat in de keuken :).
Wat ik hiermee zou maken?
Ik denk nog meer hemelse gerechten die ik hier kan vinden. Na de zomerse taart met griekse yoghurt, mascarpone en aardbeien heb ik de smaak helemaal te pakken.
Ik weet niet precies wat allemaal maar er zit een flinke uitdaging door verkeerd reageren op e-nummers bij ons alledrie, waaronder mijn meisje van 5, die er het meeste last van heeft.
Vanaf een week of 3 gooien we alles resoluut om en moet ik ineens heel veel vers gebruiken en schoonmaken, snijden etc.
Zo kan het allemaal net iets makkelijker denk ik!
groetjes Evelien
En daarbij natuurlijk een mooi cadeau op mijn verjaardag!!!
Van Harte Gefeliciteerd,
Wat zou ik er niet in maken ,heb ik mijn handen vrij(geen mixer in de hand)
Ik denk heerlijke moorkoppen,of een notencake. mmmmm
Tja, waar ga ik hem nu voor gebruiken. Natuurlijk voor m’n befaamde “opgerolde koek”, m’n geheime topper, dan voor het snijden, hakken en fijnmaken van allerlei ingrediënten voor allerlei gerechten. Voor het maken van de “gewone” cake, voor allerlei nieuwe probeersels uit m’n vele kookboeken. Deze machine zal hier zeker intensief gebruikt worden, ik loot hier dus zeker voor mee.
Gefeliciteerd 🙂 Ik zou alles maken waarbij je langer dan 2 min. achter elkaar moet kloppen gaan maken. Kan helaas niet langer mixen met een gewone mixer ivm kramp en pijn in mn handen.
groet Tamara
Goh,,,dat ik je nu pas heb gevonden! Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen.
Ik (en mijn gezin natuurlijk ook) ben gek op lekkers! Alles met mate, maar liever genieten we van heerlijk eten. Een keukenmachine is dan ook een droomprijs! Ik zou beginnen met cakes en cupcakes. De machine en ik moeten elkaar even leren kennen en beste vriendjes worden, zodat ik weet wat ik aan ‘m heb. Dan komt er vast meer inspiratie, en waarschijnlijk ga ik die op jou blog vinden!
Allereerst gefeliciteerd!
Er schijnen bij deze keukenmachine speciale patatschijven beschikbaar te zijn. Geen idee of deze standaard erbij zit of dat deze los besteld moeten worden, maar 1 ding is zeker. Niets is lekkerder als verse patat en dat zou ik ook zeker gaan maken met deze machine.
Ik zou een heerlijk 4 gangen menu maken voor m’n lief. Hij is morgen jarig, maar moest jammer genoeg voor zijn werk naar Amerika.
Vooraf een heerlijk frisse zalmtartaar met appel. Een koude rode bietensoep met mierikswortel crème. Als hoofdgerecht een lekkere tomatenlasagne met eigengemaakte lasagnebladen. En ik denk dat ik als toetje een mini pavlova zou maken met heerlijk veel fruit en een coulis van rood fruit.
Heerlijk mixen, hakken, malen en kneden met een prachtige machine.
Prachtig kado voor m’n lief.
Lieve groet, Hilde
op de valreep.
Gefeliciteerd!
ik maak mijn eigen desembroden, maar een deeghaak had last van metaalmoeheid. nu mix ik dus met 1 deeghaak……
groetjes Bert Jan
Wow, die machine verdient minstens 3 Michelin sterren!!! En mijn keukenmachine is bijna dood, alleen de pulse knop doet het nog… zou hem het eerst gebruiken voor Triple Chocolate Cake met cacao en gesmolten chocolade in het deeg, chocolade drops erdoor en eroverheen de superlekkere ganache volgens Holtkamp´s recept met toegevoegd kaneel en allspice. De cake heeft ook nog een geheim ingrediënt om hem lekker vochtig te houden, maar dat verklap ik alleen als ik de machine heb gewonnen, haha!!!
Gefeliciteerd en nog vele jaren, dan kunnen wij fijn meegenieten van je culinaire avonturen!!
Gefeliciteerd met het tweejarige bestaan van je blog/ webiste. Ik heb al een aantal keren een paar recepten van je geprobeerd en het was altijd een succes.
Pff en een keukenmachine daar droom ik van. Eigenlijk zou ik iets heel simpels willen maken met de machine en dat is brood. Dan heb ik het over een simpel donkerbrood tot heerlijke warme, dampende croissantjes bij het zondagontbijt. Ik doe het nu vaak met de hand maar vind het kneden erg zwaar bij grote hoeveelheden. Ondanks dat het goed smaakt, krijg ik er geen lucht in. Dus ik zou heel graag de machine willen hebben om daarin verandering te brengen en om dan heerlijke broden en broodjes op tafel te kunnen zetten. En ik stuur je met alle liefde een goed-gelukt brood op. Binnenkort is het Pasen dus volgens goede Griekse traditie bak ik dan paasbrood. Ik zou dat dan graag met je willen delen.
Hi Jessica, dank je voor je enthousiaste reactie. Helaas heb ik begin van de week al de winnaar bekend gemaakt en de machine weggegeven. Ik wens je veel succes met het maken van je vast heerlijke paasbrood. Groetjes, Philippine
Gefeliciteerd :-)))
en wow, dat meen je niet!
wat een kado.
Dochter Elvis en ik spellen momenteel Veggie, dus wij zouden groentjes hakken, deeg kneden, en sapjes persen 🙂
o haha, slome Daan 😉
Hakken we lekker met de hand 🙂
Haha, maakt niet uit joh. Leuk om te horen dat jullie zo fijn koken uit Veg! Als ik weer een mooie winactie heb laat ik het je weten 😉