Joepie! Vandaag is mijn blog één jaar online!
Geweldig vind ik het om al mijn recepten, tips en ervaringen te delen en super dat jullie het ook nog eens lezen!! Om dat te vieren geef ik een spiksplinternieuwe ipod shuffle weg met daarop muziek uit de chocoladelanden, en natuurlijk ook iets lekkers 😉
Volg Liefde voor Lekkers op Twitter en/of like op Facebook en daaruit trek ik op dinsdag 6 maart de winnaar!
Bij het halen van deze mijlpaal hoort natuurlijk ook een terugblik op het afgelopen jaar. Wat is jouw favoriete recept en wat vind jij het leukste verhaal?
>Ha Philippine;
gefeliciteerd!
Heb ik meteen nog een vraag voor je! Ik zoek een goed recept voor bitterkoekjes….
gr judith
>Hi Judith!
Zelf heb ik (nog) geen bitterkoekjes gemaakt. Wel weet ik dat je er ook wat bittere amandelen (bevatten blauwzuur) door moet doen voor de echte smaak. Je kan de vrouw van Michiel even vragen, die heeft keertje super lekkere gemaakt. Zij doet bakkersopleiding 😉 Veel succes en laat me weten hoe ze zijn geworden. Groetjes!
>Gefeliciteerd met je één jarig blog bestaan! Dat er nog maar vele mogen volgen!
>Thanks Es! En komend jaar met meer recepten en nog meer spannende verhalen 😉 x
>Hoi, gefeliciteerd. Ik kan (nog) niet een antwoord op jouw vraag geven, ik volg je pas ong. vanaf het zoutverhaal. Maar ja, ik moet dan ook zo'n 12-18 g zout/dag consumeren om NIET in het ziekenhuis terecht te komen, en dan zoek je natuurlijk naar allerlei zoutsmaakvarianten …
>Gefeliciteerd! Dat is snel gegaan zeg. En wat een mooi (en vast ook lekker) taartje heb je gemaakt om het te vieren.
>@Paul, wat leuk dat je me al zo lang volgt! Dan wil jij vast een receptje met veel ansjovis een keertje. Ik hou het in gedachten!
@Welmoet Het recept van het taartje ga ik nog even iets verder doorontwikkelen. Looks zijn beter dan de smaak. En ik kreeg het krengetje niet uit de vorm. Oeps!
>Nog gefeliciteerd! Jouw bietencarpaccio-recept is voor mij een blijvertje. Afgelopen weekend nog aangeraden aan mijn moeder 🙂
>Van harte proficiat met jullie 1-jarig bestaan en dat er nog velen mogen volgen 🙂
>@Lies, wat leuk dat de bietencarpaccio blijvertje is. Ook al keertje met meiknol of iets anders gemaakt?
@Noella Bedankt ook! Het is zo leuk om te bloggen, dat blijf ik nog wel ff doen 😉 Weer mooie plannetjes aan het maken voor dit nieuwe jaar.
Groetjes!
>Ik heb het Michiel gevraagd, maar ben bang dat hij het vergeten is. Dus hebben we maar wat recepten van internet geplukt… en stuitten vervolgens op een andere blog….http://mangerie.blogspot.com
Daar stond al een geschiedenis aan probeersels op; heel geestig; we wisten daardoor waar op te letten!
Die bittere amandelen hadden we dus niet (abrikozenpitten?) maar onze koekjes waren desondanks erg smakelijk en mooi van vorm! Helaas een foto vergeten, voordat ze allemaal al weer op waren!
gr juut
>Haha, veel te snel opgegeten 😉 Dan moeten ze echt super zijn geworden. Leuk joh! Liefs!
>Gefeliciteerd met je 1-jarige blog bestaan. All time favourite is de aardbei mascarpone taart. Deze taart heb ik in september ontdekt en ondertussen al 5 keer gemaakt. De taart schitterde zelfs tijdens Kerst en mijn verjaardag.
En blijf ajb doorbloggen want ik vind je recepten heerlijk.
Jess
>Thanks Jess!! En wat onwijs gaaf om te lezen dat je die taart al 5 keer hebt gemaakt. Dat doe je in zo'n korte tijd vaker dan ik 😉 Ik ga zeker door met bloggen, wie weet komt er nog eens zo'n favo recept. Zou leuk zijn, toch? Groetjes!