In de media

Culy.nl

Mijn eetdagboek die ik een week lang speciaal voor Culy.nl bijhield is hier te lezen.

Koffietijd

In het ochtendprogramma op RTL 4 ben ik wekelijks te zien als bakexpert voor Koopmans. Ik bak leuke en natuurlijk lekkere variatierecepten met de mixen van Koopmans. Lees hier over mijn eerste uitzending.

Libelle

In Libelle nummer 6, 2014 werd mijn blog genoemd bij een artikel over bloggen. Hier te lezen.

Margriet

In Margriet nummer 4, 2014 werd mijn blog genoemd op de pagina Lifestyle nieuws. Hier te lezen.

Dutch Castle

Op de site van Dutch Castle staan regelmatig blogpost van mij onder het kopje Tafelen. Snuffel lekker rond voor inspiration to live & love family life.

Gewoon Leuker

Op de vrolijke website over alles wat het leven gewoon leuker maakt is geschreven over de receptwenskaarten. Hier te lezen.

Food Inspiration

Iedere maand maken ze een online magazine tjokvol inspiratie en trends op het gebied van food & hospitality. Op hun site veel nieuwtjes, onder andere over mijn vadouvan-ijs. Hier te lezen.

Culy.nl

Dé site met allemaal leuke culynieuwtjes maar ook recepten en de lekkerste restaurants. Af en toe komt er een recept van mij op de site te staan. Super leuk! En nu ook een stukje over vadouvan-ijs, lees hier.

Sjoesjoe

Op de super mooie en inspirerende blog van vriendin Joëlle vind je allemaal vrolijke posts over design, lifestyle, mooie prints, reistips en mjummie eten. In een berichtje over ijsjes staan ook mijn ijsjes. Hier kan je het bekijken.

Elle Eten

In het food magazine beantwoord Meneer Wateetons alle prangende culinaire van kokend Nederland. Ook die van mij: waarom is slagerstouw rood-wit gestreept. Lees hier de reactie op de site of bekijk hier mijn blogje erover vragen.
Een andere vraag die ik stelde werd ook gepubliceerd: waar komt de naam Lekkerbekje vandaan? Lees hier het antwoord

Margriet

In de Margriet van augustus 2011 stond een groot artikel over foodbloggers. Ik was 1 van de 6 die aan het woord kwam en met een recept erin stond. Klik hier voor een voorproefje van het artikel.

Eetschrijver

Toen ik net mijn blog begon en om de hoek keek in de wereld van Twitter kwam ik in contact met Gerrit Jan Groothedde alias Eetschrijver. In een spontane opwelling heb ik mijn vers gebakken koekjes aan hem opgestuurd. Op zijn site lees je hier zijn reactie.
En naar aanleiding van mijn blogpost ambachtelijk of achterlijk schreef Gerrit Jan het volgende hier.

Over de kook

In 2010 deed ik mee met het TV-programma Over de Kook. Onder leiding van topchef Robert Kranenborg en gastvrouw Priscilla Kranenborg runde ik en 4 mede amateurkoks een week lang een professioneel restaurant. Het menu bestond uit gerechten van de kandidaten en 25 kritische gasten bepaalden of het ook smaakte. 4 avonden bereidden we een andere gang en één avond was je gastheer in het restaurant.

De gasten kozen elke avond één dagwinnaar voor het beste gerecht. Ik won met 3 van mijn 4 gerechten en was ik daardoor de weekwinnar. Kranenborg beoordeelde ook de gerechten met een cijfer maar die telde niet mee voor de overwinning. Toch vond ik het heel leuk om een 8,5 van hem te krijgen voor mijn Japanse lenterolletjes met ponzusaus.