Gezonde voeding, dat was het eerste waar ik aan dacht toen ik hoorde dat ik ziek ben.

Ik geloof er heilig in dat eten een van de meest essentiële dingen is om je lichaam goed te verzorgen en te ondersteunen bij herstel. Alles wat je in je mond stopt heeft invloed op je welzijn. Niet alleen fysiek, ook mentaal. 🥕

Nu zit ik toch echt wel even in een dip, alleen heb ik vanaf moment 1 totaal geen zin in suiker. Nog beter, dat begon al een tijdje geleden. Het lijkt net of het al in de lucht zat. Nou ja, meer in mijn lijf in dit geval.

Intuïtief eten

Voor mij nu geen repen chocola maar endless kurkuma. En groene sapjes met lekker veel gember. Love it. En weet je? Dat zijn nou precies ingrediënten die goed zijn voor mijn immuunsysteem en die kan nu wel echt heel veel extra ondersteuning gebruiken. 🍅

Toch mooi hoe dat werkt, dat ik zo naar mijn lijf kan luisteren waar ie behoefte aan heeft. En dus at ik in jubelstemming deze salade met spinazie, gegrilde pompoen, geitenkaas, pecannoten, granaatappel en handje koriander.

Dit bericht plaatste ik op 18 november 2018 op mijn Instagram en Facebook