Tijdens kerst is natuurlijk niks leuker dan gezellig met vrienden en familie lekker te tafelen tijdens het kerstdiner. Ik vind het dan fijn om niet te lang in de avond in de keuken om alle gerechten te klaar te maken. Daarom hou ik enorm van slim voorbereiden voor de kerst zodat het een stuk makkelijker wordt voor mijzelf. En gezelliger! Het kerstdiner een dag van te voren preppen scheelt veel werk tijdens de kerst zelf, waardoor ik dus meer tijd hebt voor vrienden en familie.

Deze kerst heb ik voor Lock & Lock een 3-gangen kerstdiner bedacht waarbij je het grootste deel van de gerechten goed kunt voorbereiden. Zij hebben ideale bakjes waar ik een enorme fan van ben zodat mijn eten lang goed blijft. En weet je wat handig is? Ze hebben zelfs glazen schalen zodat je het gerecht daarin kunt bereiden en daarna direct de oven in kunt doen, zonder deksel natuurlijk. Heel makkelijk.

Stressvrij 3-gangen kerstdiner

Voorgerecht
SALADE VAN GEROOKTE EENDENBORST
met zuurkool en frambozen

Hoofdgerecht
WILDZWIJNSTOOF MET PORT EN KNOLSELDERIJ PUREE
met stoofpeer en spruitjes

Nagerecht
TIRAMISU
Met als tip een tiramisu voor kinderen zonder alcohol

Hier vind je alle recepten op een rijtje. Op zoek naar meer kerstrecepten? Kijk dan eens hier.

Win!

Niet alleen om je gerechten te preppen zijn de bakjes van Lock & Lock super handig, ook kun je er ideaal al je kerst leftovers in bewaren zodat je de dagen erna geniet van je kerstdiner. Wil jij ook van deze handige bakjes, die ook nog eens in de vriezer en in de magnetron kunt doen? Maak dan nu kans op 1 van de 3 gekleurde sets die ik weg mag geven. Laat in een reactie op dit bericht achter waarom jij deze bakjes heel goed kunt gebruiken. Met de winnaars neem ik zondag 24 december 2017 contact op.