Echt enorm leuk, ik werd gevraagd voor een interview in het AD Utrechts Nieuwsblad. Daar hebben ze een rubriek ‘Aan tafel met’ waarin mensen worden geïnterviewd over hun kookkunsten. En dus stond ik afgelopen woensdag in de krant!

Laurierblaadjesstress

Lisa, de journaliste, vertelde dat ze normaal bij mensen rond etenstijd langskomt om te praten over eten omdat ze dan aan het koken zijn. Mij maakt het echt niet uit wanneer ik op de dag afspreek want ik sta met liefde in de ochtend al uien te snijden. En dus kwam Lisa om 9 uur langs, net toen ik een hele berg boodschappen had gehaald voor een dagje koken voor mijn blog. Waar ze normaal fijn aan tafel schuift vroeg ik haar of ze zin had om mij te helpen met koken. Terwijl we samen de uien, de riblappen en tomaten stonden te snijden voor het stoofvlees vroeg ze mij het hemd van het lijf. Het was een heel gezellige ochtend. Enige wat niet zo handig was, was dat ik nergens mijn laurierblaadjes kon vinden en toen spontaan wat kruiden bij elkaar heb gezocht om in de pan te doen. Bleek geen misgreep want het vlees was heerlijk geworden! Binnenkort komt het recept online te staan. De zoete aardappelsoep staat wel al op mijn blog en zie je voor welke topping ik heb gekozen.

Het is altijd even afwachten wat er uit je verhaal wordt gepikt en dit vind ik een heel leuk artikeltje geworden die maar liefst een halve pagina was ik de krant. Bedankt Lisa!