Extra schoenen, groter huis, eigen auto. Ja allemaal leuke materialistische dingen maar hoe fijn is het om minder te hebben en meer te zien van de wereld. Want ja ik geloof er heilig in dat ik het meest rijk word van mooie ervaringen opdoen, nieuwe mensen leren kennen en verrassende smaken te ontdekken. Dat kan niemand mij afnemen, dat draag ik heel mijn leven bij me en maakt mij tot wie ik ben.

Dag dagelijkse sleur

5 jaar geleden ben ik samen met mijn vriend 3 maanden gaan reizen door Nepal, Tibet, Laos, Vietnam, Cambodja en Thailand. Het gevoel om lange tijd op reis te gaan en even alles achter mij te laten, afstand nemen van de dagelijkse sleur en mijn dagelijkse rituelen haalt de beste dingen in mij naar boven. Concreet voorbeeld is dat ik mijn blog na die reis ben begonnen.

Hij is nog maar 2

Een sabbatical nemen beviel zo goed dat we meteen tegen elkaar zeiden dat we dat vaker gaan doen. Na maanden ernaar toe te hebben geleefd is het moment daar. We zijn weer 3 maanden de hort op!
Om precies te zijn; de eerste week van de ligt al bijna achter ons want ik zit as we speak in Bali. Voor ons liggen nog ruim 7 weken Nieuw-Zeeland en bijna 4 weken Maleisië in het verschiet. Dat lijkt nu een eindeloze zee van tijd maar ik weet ook dat het opeens zo weer over is. Daarom geniet ik van iedere minuut en maken we er een fantastische tijd samen van. Want hoe bijzonder is het om deze ervaring met mijn lief en ons zoontje van net twee te mogen beleven. Samen bouwen aan nieuwe herinneringen. En ja, ondanks dat meneertje nog erg jong is hoop ik hem een gevoel mee te geven om open te staan voor alles wat op zijn pad komt en dat hij zijn hart leert te volgen. En dat hij dat altijd met zich mee mag dragen.

Komende tijd zal je op mijn blog denk ik wat minder posts zien met recepten maar vast meer belevenissen. Ik hoop je dan ook een beetje over mijn schouder mee te laten kijken terwijl we reizen.

En wat ik nog fijn vind om te vertellen: tijdens onze 3 maanden op reis zitten in ons huis kennissen die precies in between huizen zaten.  Dus dat is ook een heerlijk gevoel, dat we alles veilig achter laten.

collect momen

Het beeld wat ik heb gebruikt voor deze post is van thislittlestreet.com