Achter de schermen was ik al een tijd bezig met een nieuw ontwerp voor mijn blog en nu is vandaag eindelijk het moment daar: een nieuw jasje!

Wat is er veranderd?
– De hele look en feel is wat frisser geworden en wat minder speels. Dat is het eerste wat opvalt denk ik.
– Bovenin de site een slider waarin de meest recente berichten langs komen. Dat maakt het allemaal wat dynamischer.
– Mijn blogposts lees je nu niet meer in zijn geheel op de home page. Naast de foto zie je een deel van de intro van de blog. Onderaan de tekst vind je de ‘lees meer’ button waar je op kan klikken om zo het hele artikel met recept te lezen.
– Je kan nu eindeloos naar beneden scrollen om al mijn berichten te lezen. Hoe verslavend is dat?! Het werkt beetje hetzelfde als op Facebook, dat je dus naar beneden kan blijven gaan voor oudere berichten.
– Bovenaan de blog zie je het menu. Als je naar beneden gaat scrollen dan blijft het menu altijd bovenaan staan zodat je makkelijk terug kan.
– Eindelijk kan je recepten makkelijker terug vinden dankzij de nieuwe receptenindex die ik nu heb. Ik ben achter de schermen daar nog wel mee bezig zodat ieder item is voorzien van een foto. En ik denk dat ik nog wat extra categorieën ga toevoegen zodat je in een oogopslag alle recepten met vis kan vinden. Ach, dat zijn van die dingen waar ik me komende tijd heerlijk mee kan vermaken.
– Je kan nu op je mobiel of tablet veel beter mijn site bezoeken. Dat werd ook tijd.

Dat waren de grootste veranderingen voor nu. Ik ga vrolijk door met bloggen en met de boel een beetje aanpassen. Mocht je nou dingen tegenkomen die niet goed gaan of er totaal niet logisch uit zien, laat het me alsjeblieft weten. Feedback is heel welkom zodat ik het steeds een beetje mooier en beter kan maken.

Veel leesplezier op mijn vernieuwde blog!

Groetjes,
Philippine