Ik hou van verrassingen. Geef mij maar een verrassingsmenu in een restaurant, regel een onverwachts feestje voor me en neem me ergens mee naartoe waar ik de bestemming vooraf niet van weet, I love it. En toen ik zwanger was vond ik de leukste verrassing om bij de geboorte pas te weten of ik een zoontje of dochtertje zou krijgen. Ja, zo ben ik.
Het gevoel dat je alles uit handen geeft heeft ook iets met vertrouwen te maken dat het wel goed komt. Meestal is het resultaat ook veel leuker of beter of lekkerder omdat je voor het onbekende openstaat. Als ik een risotto bestel in een restaurant dan moet ie al meteen aan een heel wensenlijstje voldoen en omdat mijn lat hoog ligt is de kans groot dat ik het als een teleurstelling ervaar dan als een geweldig eetmoment. Doe mij daarom maar het verrassingsmenu.

Keuzes keuzes keuzes
Ik denk dat ik eigenlijk gewoon niet zo ben van dingen uitzoeken, keuzes maken of vastleggen. Daarom ben ik blij als iemand anders voor mij het werk doet, dan hoef ik er  zelf niet over na te denken. Voorbeeld bij ons thuis is het altijd drama om een vakantie uit te zoeken. Allebei halen we er totaal geen voorpret uit om een bestemming te kiezen. En dan moet je ook nog een locatie regelen om te slapen enzo. Pffff echt zo niet ons ding! Dat resulteerde bij de laatste vakantie er dus is dat we pas 23 uur voor vertrek iets hadden geboekt. Niet leuk want er ging een hoop gestress en gedoe aan vooraf.

srprs.me
Gelukkig is er nu een super tof reisconcept om dit probleem op te lossen. Het heet srprs.me. Wat je doet is aangeven of je bijvoorbeeld op citytrip wilt of naar een zonbestemming en zij regelen de rest. Je weet pas op het vliegveld waar je heen gaat, hoe leuk is dat?! En ja je moet natuurlijk je koffer van tevoren pakken en daar hebben ze ook wat handigs op bedacht want je kan vanaf een week vooraf het weer op jouw bestemming in de gaten houden dus weet je of je slippers of laarzen in moet pakken.

De hort op
Samen met mijn lieve foodie vriendinnetje Francesca van FrancescaKookt laat ik me vrijdag verrassen door srprs.me en gaan we op stedentrip. Ik heb er echt mega veel zin in en we hebben al veel voorpret met speculeren waar we heen gaan. Dat is al zo’n leuke aanloop naar ons reisje.

HELP!
Er is alleen één ding waar ik hulp bij nodig heb, jullie hulp: omdat ik me niet heb voor kunnen bereiden op onze citytrip weet ik bij god niet waar de hotspots te vinden zijn. Daarom zou ik het super tof vinden als jullie, de lezers van mijn blog, mij vrijdagochtend willen helpen als we op het vliegveld zijn aangekomen en dan onze bestemming weten om hotspots uit te zoeken in de stad waar we heen gaan. Zo gaan Francesca en ik zeker weten een heerlijk weekend tegemoet. Hou vrijdagochtend rond 9 uur daarom mijn instagram, facebook en twitter in de gaten en help ons!

Wat een super leuke verrassing, ik heb er mega veel zin in. Jihaaaaaa!!!