Het is altijd een werkje om lekkere gerechten te bedenken die je bij de paasbrunch wilt serveren, I know. Ik maak het je makkelijk met deze 5 toppers van een paasbrunchrecepten die echt niet mogen ontbreken.

1. Een eitje hoort natuurlijk bij Pasen. Gekookt is lekker maar je kan er nog zoveel meer mee doen zoals dit eitje in een potje met roomkaas en tomaat met een ansjovissoldaatje erbij.


2. Hello!! Ja natuurlijk moet er een zelfgemaakt paasbrood bij de paasbrunch! Serieus, dit is echt zo’n lekker recept dat ik ‘m wel het hele jaar door kan eten. Met een dikke laag roomboter erop. Goddelijk!

Quiche met groene asperges3. Deze quiche met roomkaas en groene asperges is echt een eyecatcher op de brunchtafel. Omdat deze koud ook heerlijk is kan je de quiche prima de dag ervoor maken.

mosterd-dillesaus
4. Gerookte zalm is voor mij ook iets wat er echt bij hoort. Heerlijk op een cracker of geroosterde boterham die ik dan versier met deze heerlijke mosterd-dillesaus. Hij is zo gemaakt maar je kan ‘m ook makkelijk een dagje eerder maken zodat de smaken nog meer intrekken waardoor die alleen maar lekkerder wordt.

Paastulband

5. Van deze tulband ga je met Pasen heel erg vrolijk worden! Letterlijk want er gaat een aardige hoeveelheid likeur 43 in. Een tulband om de brunch heel feestelijk mee af te sluiten.