Culinair-kookweekend-24KitchenCottages-nieuws_v1-600x318Een weekend lang alleen maar bezig zijn met lekker eten, koken en ander culinair vermaak. Dat kan tijdens 24Kitchen&Cottages, hét kookevent van 24Kitchen waarbij natuurlijk ook chefs van de zender aanwezig zijn. Toen ik daarover hoorde dacht ik meteen, hoe heerlijk is het om mij helemaal onder te dompelen in een culinair gebeuren, daar moet ik heen. En jep, ik ga!

24Kitchen&Cottages is van 17 t/m 20 april in Center Parks De Eemhof. Ik beken meteen dat ik niet zo’n bungalowtype ben want ik ben nog nooit naar zo’n park geweest. Nu er extreem veel leuks te beleven valt op eetgebied en ik met een groep kookgrage meiden in zo’n huisje zit weet ik zeker dat ik mij heel goed ga vermaken. Want wat is er nou gezelliger dan met mijn foodvriendinnetjes een weekend te keten in zo’n bungalow en ook nog eens lekkere dingen samen te doen? Hoewel samen…. er is echt zoveel leuks georganiseerd dat het lastig wordt om af te stemmen waar we heen gaan. Ik heb in ieder geval al 10 dingen op mijn lijstje staan die ik zeker wil doen (in willekeurige volgorde):

1. Op vrijdag naar de VRIJMIBO XL
2. Seminar food pairing volgen bij Angelique Schmeinck
3. Signature dishes van de 24Kitchen chefs eten in de restaurants
4. Hardcore shoppen op de delicatessenmarkt waar allemaal ambachtelijke producten te vinden zijn.
5. In de bios mijn favo foodfilm Ratatouille kijken
6.Workshop bakken van Rudolf volgen. Ik ga vast veel leren!
7. Zeker weten wil ik mee op excursie naar Spakenburg om alles over vis van eigen bodem te weet te komen en een palingrokerij te bezoeken
8. Snacken & snaaien bij de foodtrucks
9. Kookcollege hoe je op 1 m2 een kruidentuin kan maken
10. Of ga ik gewoon het hele weekend van de 11 meter hoge glijbaan?

De activiteiten worden zelfs nog verder aangevuld komende tijd dus hou ik hou het 24Kitchen&Cottages programma op de website komende tijd nauw in de gaten. Daar staat trouwens ook alle informatie over hoe jij zo’n huisje kan boeken. Wie weet komen we elkaar daar tegen? Leuk!

Dit is een gesponsord artikel, wat ik schrijf is mijn mening.