Blok, net als ik, het Paasweekend alvast in je agenda voor de eerste editie van het Culy Food Festival in de SugarCity nabij Amsterdam. Dit culinaire event wil je zeker niet missen als foodie!

Culy.nl ken je vast al voor je dagelijkse online dosis over eten en genieten. Nu kan je de rubrieken offline gaan meemaken: recepten wordt proeven, gadgets wordt testen, hotspots wordt ontdekken en inspiratie wordt beleven.

Het wordt een festival met een unieke food line-up waar je kan smullen van goede gerechten, je een van de culinaire workshops kan volgen, je leert hoe je zelf je gerecht het mooist op de foto zet, te zien is waar écht goed vlees vandaan komt of je gaat lekker shoppen bij unieke stands.

Het wordt geen exclusief gebeuren waar je je spaarpot voor leeg hoeft te maken dus kom naar dit toegankelijke en smakelijke weekend. En ja, wie weet komen we elkaar tegen want ik ga er zeker heen. Doen we drankje bij de bar of een hapje bij een van de pop-up restaurants. Oooh was het nu maar alvast Paasweekend, ik heb zin in het Culy Food Festival!

Culy Food Festival

Data: zaterdag 4 april 13.00 – 23.00 uur en zondag 5 april 13.00-22.00 uur.

Ticketprijzen: early bird tickets €12.- en regular tickets €16.-.

Locatie: SugarCity, Halfweg (10 minuten van Amsterdam Centraal). Goed bereikbaar met de auto als met de trein.

Meer info over het festival en verkoop van de tickets vind je hier

Culy Food Festival0001