Kaasbroodjes, chips en appelflappen. Man wat heb ik daar veel van gegeten toen ik vroeger na een lange dag werken op kantoor stond te wachten op de trein naar huis. Enorme snaaineigingen had ik waar ik nauwelijks tegenop gewassen was en dus verorberde ik aardig wat snacks waar ik later spijt van had want zo lekker was het niet en veel trek in de gezonde avondmaaltijd had ik al helemaal niet meer.
Nu ik voor mijzelf werk als freelancer vanuit huis en minder woon-werkreistijd heb, heb ik al die stationsnacks veel minder binnen handbereik. Ik duik nu gewoon mijn keukenkastjes in bij een ‘aanval’ op zoek naar wat te knabbelen. Omdat ik weinig zooi in huis heb komt dat meestal neer op een appel, gekonfijte gember of abrikozen. Niet al te ernstig dus.

Als ik dan wel weer eens een lange dag onderweg ben neig ik toch weer om in mijn oude patroon te vallen maar er is nu hoop: er is onlangs een geweldig concept gelanceerd waarbij je iedere week 4 verschillende zakjes met heerlijke tussendoortjes zo hoppa in je brievenbus ontvangt. Het heet BitesWeLove. Ja ga maar meteen even checken hoe tof dit is want echt zeker weten dat het ideaal is om van dit soort porties in je tas te hebben als je opeens last hebt van zo’n attack zoals ik dat had. De bites zijn mixen van noten, gedroogd fruit en superfoods. Ze hebben 3 profielen gemaakt zodat je een beetje kan kiezen wat bij je past: Pure, Power of Pleasure. Voor 4.95 per week heb je een abonnement en daarvoor krijg je iedere week 4 verrassingen op je deurmat thuisgestuurd. En je profiel kan je steeds weer aanpassen, nice. Afwisselend blijft het zeker want er zijn nu al meer dan 40 verschillende mixen die ze in het assortiment hebben.

Ik vind het bijna balen dat ik niet meer iedere dag lang onderweg ben anders wist ik het wel: BitesWeLove zou mij redden op die moeilijke momenten op het station. En het zou me ook nog eens geld besparen denk ik zo. Nu neem ik geen abonnement maar ik vind het wel zo’n tof concept dat ik het dus graag met jullie deel voor het geval een van mijn lezers zich toevallig herkent in mijn snaaigedrag.

Tip: dit is ook een erg leuk cadeautje om te geven. Ik had stiekem een mini abonnement aan mijn moeder gegeven en die vond het een erg leuke verrassing om dit op haar deurmat te vinden als bedankje voor een dagje oppassen op ons mannetje.

BitesWeLove

Van BitesWeLove kreeg ik een proefpakketje thuisgestuurd om het eens te testen, vandaar dat ik erover schrijf. En mocht de look & feel je bekend voorkomen, het is van de zelfde meiden die de FoodWeLove box hebben opgezet. Ook zo’n leuk concept.