Legaal binnen gluren bij mensen op Funda vind ik altijd leuk om te doen. Ik ben namelijk wel wat nieuwsgierig aangelegd en als ik dan een verkoopbord zie bij een grachtenpand in Utrecht dan wil ik wel eens weten wat voor interieur ze hebben. Dan denk ik:  ‘Dat meen je niet, hoe hebben ze zo’n vieze kleur vloerbedekking kunnen kiezen in zo’n mooi pand!’ Of wat dacht je van deze: ‘Hoe kan je nou in iedere kamer een rol WC papier laten staan terwijl je verkoopfoto´s maakt?’ Lekker oordelen vanaf je eigen bank over andermans interieur, geweldig toch?

Maar nu ben ik zelf opeens aan de beurt want ons appartement staat sinds vandaag te koop. Het voelt wel een beetje gek hoor om je fijne geborgen thuis zo op de digitale straat te gooien maar dat hoort erbij. Dus hoppa, ga hier lekker bij mij binnengluren en kijk waar ik alles kook, fotografeer en aan de keukentafel schrijf. En mocht je nog iemand weten die interesse heeft in een heerlijk licht appartement (ideaal voor fotografie) in het centrum van Utrecht; die van ons is echt the bomb!

Waar wij heen gaan? Nog geen idee. Liefst een fijn licht huis met tuin op loopafstand van het centrum van Utrecht. Dus mocht je nog wat weten, ik hoor het graag.