Koffietijd bakexpert Koopmans

Ja echt, je zag het vanochtend goed in Koffietijd: ik ben de bakexpert voor Koopmans! Wat?! Heb je het gemist? Nou, snel terugkijken dan maar. Dat kan hier. Ik kom in het eerste gedeelte van de uitzending voorbij, om 10.45.

Natuurlijk reuze spannend zo met je snuf op de buis, en ook nog eens live, toch ik vond het echt mega leuk om te doen. Maar goed ook want als het goed is kom ik iedere week iets lekkers bakken in de uitzending, gaaf hè!

kanten pannenkoek Koffietijd
Vandaag maakte ik kanten pannenkoekjes met vers fruit, het recept vind je hier. Je kan namelijk eindeloos variëren met pannenkoeken, niet alleen in smaak, ook in de vorm. Een handig instructiefilmpje hoe je de kanten pannenkoekjes precies maakt komt binnenkort online te staan. Daar leg ik het je stap-voor-stap uit.

Koffietijd bakexpert Koopmans opname

Wel heel gek hoor om jezelf op de TV te zien, zo in een mooie outfit van Costes, helemaal in de make-up en dan stiekem met knikkende knietjes achter het aanrecht. Gelukkig zie je dat niet. Het scheelt dat ik een recept maak wat ik heb geschreven en getest, natuurlijk in samenwerking met Koopmans. Dus ik bak het niet voor het eerst als ik in de uitzending ben. En weet je? Met de geweldig lieve crew en presentatrices voelt het echt alsof ik in een warm bad ben terecht gekomen. Wel met een beetje koud water vrees natuurlijk, maar dat hoort erbij, toch?

Ik hoop dat je het een leuke uitzending vond en ben je voor het eerst op mijn blog, van harte welkom! En mocht je het leuk vinden, je kan mij ook op Facebook en op Twitter volgen. Veel lees & kookplezier!

Oja, in de uitzendingen heb ik altijd kleding aan van het hippe jonge merk Costes, super blij mee.

Koffietijd bakexpert Koopmans pannenkoek