Van een kazerne verwacht je een koud en kil gebouw. En dat is juist wat aan dit restaurant zo goed is aan de sfeer: je komt binnen en wordt omarmd door warmte. Legermotief vergroot op de wanden in roze en rode tinten, comfortabele stoelen op verschillende niveaus en de ruimte is aangekleed met mooie bloemstukken.
De bediening is zeer vriendelijk en attent. De kaart is uitgebreid, met niet alledaagse gerechten waardoor ik meteen nieuwsgierig werd naar de salade van zuurkool met Roquefort en perencompote. Deze bleek qua bite en afwerking wat te missen. Walnoten en beetje peper& zout zouden het geheel afmaken.
Als voorgerecht had mijn tafelgenoot gegrilde vijgen met uienmarmalade. Deze was heerlijk zacht en smaakvol. De prijs van 9 euro is misschien wel wat hoog voor dit gerecht, ondanks de goede smaak.
Als hoofdgerecht hadden we beide cotelet van Iberico. Een mooi stuk vlees, vol smaak door de vetten erin. Geserveerd met aardappel. Verder kregen we lekker dikke frieten en een salade erbij. Andere groenten ontbraken helaas.
Voor de sfeer en locatie echt een aanrader. In de zomer vast geweldige plek om te genieten op het terras!
www.indekazerne.nl