Maaltijdboxen vind ik echt een uitvinding want ik hoef niet na te denken over wat we gaan eten en de boodschappen. Ja echt zelfs als een kookgraag persoon hou ik van dit gemak. Toen Boerschappen mij vroeg om hun gemaksbox met 3 gerechten uit te proberen deed ik dat ook met veel plezier. Mocht jij dat ook willen doen met korting? Kijk dan even onderaan deze post hoe je heel makkelijk 9 euro korting krijgt op je eerste bestelling.

De gebaksbox

Ik kreeg een mooie kartonnen doos binnen met daarin 3 papieren zakken met daarin voor ieder gerecht alle ingrediënten handig bij elkaar. Voor de gezelligheid heb ik even de zakken weggelaten zodat je alles ziet wat in mijn box zat. Ik kreeg er het gevoel bij dat ik net van de markt en boerenwinkel kwam zo vers en puur zag alles eruit. Dat klopt ook wel want Boerschappen haalt alles direct bij Nederlandse boeren vandaan en tussen het ophalen en bij mij op het aanrecht zit slechts 12 uur. Lekker vers dus. Verder zijn de producten duurzaam geteeld en de boeren krijgen een eerlijke prijs. Nou, dat is nog eens fijn en handig want door die box te bestellen hoef ik daar geen moeite voor te doen.

Gerechten en recepten

De gerechten waren een lekkere afwisseling tussen bekend met een twist zoals pasta bolo en wat spannendere gerechten als een curry met vis en kikkererwten en ramensoep. Er zaten mooie receptkaarten bij de box met de uitleg hoe alles te koken. Wel waren de omschrijvingen niet altijd even duidelijk maar met wat kookervaring prima te maken. En wat mij opviel was dat alle gerechten binnen 25 minuten klaar zijn. Ideaal.

We hebben 3 avonden heerlijk en afwisselend gegeten met super verse ingrediënten. Wat ik fijn vond was dat er veel groente in de gerechten zat. Ook waren de porties erg ruim, wij aten er makkelijk met z’n drietjes van terwijl we een 2-persoons box hadden.

Geheimpje

Je zou misschien denken dat ik, als aardig doorwinterde foodie, niet zo snel een maaltijdbom zou bestellen maar niets is minder waar. Ik doe namelijk dankzij maaltijdboxen ook weer lekkere inspiratie op want regelmatig kook ik toch wel vaak vergelijkbare gerechten. De oorzaak heeft te maken met dat meneertje bepaalde gerechten nou eenmaal makkelijker eet. Door zo’n box te bestellen ben ik niet de boze heks in huis die weer eens iets nieuws en onbekends op tafel zet maar is het de ‘schuld’ van de box, haha. Ideaal.
En ja, dat gemak van niet hoeven nadenken over recepten en boodschappen vind ik ook heel fijn.

Boerschappen heeft een lekker verse maaltijdbox

9 euro korting!

Lijkt het jou ook leuk om deze of een andere box van Boerschappen uit te proberen? Bestel dan nu met 9 euro korting op je eerste bestelling. Vul de kortingscode liefdevoorlekkers in voor de korting of bestel via deze link en je krijgt automatisch 9 euro korting. Deze link en code is 6 maanden geldig dus geef hem zeker door als jij ook enthousiast bent.

Deze blog is geschreven ism Boerschappen en de bestellink is een affiliatielink (daar merk jij niets van maar ik krijg een kleine bijdrage per verkochte box en daar steun jij indirect mij weer mee).
Ik werk alleen samen met bedrijven waar ik achter sta en enthousiast over ben.