{ foto door Brenda Kookt }

Toen Pauline van de super populaire culiblog uitpaulineskeuken.nl vroeg of ik 25 vragen wilde beantwoorden voor op haar site riep ik meteen “Ja leuk!”.

Pauline is namelijk een geweldige blogger die iedere dag duizenden mensen inspiratie geeft voor lekkere en vaak niet al te moeilijke recepten. En daarnaast geeft ze handige kooktips, schrijft ze informatieve reviews over kookboeken en vind je op haar site de fijnste hotspots voor een hapje buiten de deur. En als ze niet aan het bloggen is werkt ze ook nog als freelancer, als het maar met eten te maken heeft.
En weet je wat? Ze is ook nog echt een lieve lieve meid want ze staat altijd open voor me als ik een vraag heb of gewoon even wat tegen haar aan wil houden. Dus behalve als blogger is Pauline voor mij ook een heel fijn culivriendinnetje. En wat ik heel stoer vind is dat ze haar blog zo goed heeft opgebouwd dat ze full time daarmee aan de slag is en er heel veel uit haalt. Ja wat dat betreft kijk ik wel een beetje tegen haar op. You rock Pauline!

En hier vind je de post met de 25 vragen die zij aan mij stelde. Veel leesplezier!