Pap. Dat eet je als je een baby bent. True! Dus mijn kleine eet vaak pap als ontbijt. En heb ik even mazzel dat ik het ook graag eet want dan kan ik dus mooi wat extra maken en meesnoepen van dit gezonde ontbijt. Lekker een berg vers fruit erop, voor meneer wel iets fijner gesneden met veel frambozen erdoor want daar is ie dol op. Ik strooi nog wat chiazaad en bijenbollen over mijn bord en hoppa, we beginnen de dag happy & healthy!

Havermoutpap
ontbijt voor 2 personen + baby
– 500 ml amandelmelk (ongezoet)
– 8 el havermout
– 1 banaan, in plakjes
– handje aardbeien, in stukjes
– handje blauwe bessen
– handje bramen of frambozen
– 1 tl chiazaad
– 1 tl bijenbollen

Breng de melk in een steelpan aan de kook. Strooi de havermout al roerende bij de melk en zet het vuur laag. Kook de havermout in 10 minuten zachtjes gaar en roer tussentijds een paar keer.
Schep de havermout in diepe borden, verdeel het fruit erover en strooi als laatste het zaad en de bollen erover.  En lekker smikkelen in de ochtendzon!